sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Serialul "Flash Forward: Amintiri din viitor" va fi difuzat din noiembrie pe AXN





Acest fascinant serial nou nouţ începe cu o surpriză de proporţii: toţi locuitorii planetei îşi pierd cunoştinţa simultan preţ de 2 minute şi 17 secunde, perioadă în care văd ceea ce li se va întâmpla într-un anumit moment din viitor.

Această dramă redă impactul pe care-l are asupra oamenilor un eveniment inexplicabil ce face ca toţi locuitorii planetei să îşi piardă cunoştinţa în acelaşi moment şi să vadă ce se va întâmpla şase luni mai târziu, pe 29 aprilie 2010.

Serialul, care are 24 de episoade, este o adaptare a romanului lui Robert J. Sawyer, un celebru şi multi-premiat scriitor american de SF.

Producţia urmăreşte viaţa unui grup de personaje a căror existenţă este definitiv schimbată de experienţa prin care tocmai au trecut şi care, după cum era de aşteptat, încearcă să înţeleagă ce anume au văzut şi să decidă dacă îşi acceptă destinul sau vor încerca să-l schimbe.

Serialul a avut premiera în Statele Unite pe canalul ABC în septembrie 2009 şi a devenit unul dintre cele mai de succes producţii ale grilei de toamnă.

De atunci, serialul a fost preluat şi difuzat de ţări precum Marea Britanie, Spania, Australia, Italia, Rusia şi Singapore şi continuă să se bucure de un succes enorm peste tot în lume.

FlashForward: Amintiri din viitor va fi difuzat din 16 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 23:00 în premieră şi în exclusivitate la AXN.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu