joi, 11 noiembrie 2010

Gabriela Cristea - cu decolteul inainte


Gabriela Cristea a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice “David Ogilvy” din Bucuresti si Facultatea de Sociologie. De-a lungul timpului a lucrat in mai multe televiziuni, printre care TVR, Tele7abc, ProTV, B1 TV si Kanal D.

Despre emisiunea pe care o prezinta acum pe Kanal D, Nora pentru mama, Gabriela Cristea spune: „Mă aşteptam să fie bine primită de telespectatori, dar nu atât de bine. A existat şi o oarecare doză de scepticism. Ne aşteptam să aibă succes, dar nu atât de mare. După care am continuat, iar lucrurile au luat amploare.”

Gabriela a declarat nonsalanta de mai multe ori ca ar poza din nou in Playboy, chiar daca au trecut ceva ani de la prima aparitie si chiar daca este casatorita. Acum ramane ca si cei de la Playboy sa fie de acord.

Sunt o persoana muncitoare. Nu am timp sa ma duc la evenimente si uneori nu ma regasesc in lumea prezenta. Insa, daca trebuie, prefer sa ma imbrac simplu si fara multe complicatii. Apelez la serviciile unei bune prietene, Camelia Enciu, care ma ajuta la machiaj, coafura si alegerea tinutei.”


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu